Bingo Online – cele mai bune site-uri în România

Bingo Online – cele mai bune site-uri în România

Bingo online este unul dintre cele mai iubite jocuri din lume. La originile sale în secolul 16 Italia până în zilele noastre, este o activitate plăcută, care a oferit nenumarate ore de distracţie pentru milioane de oameni din întreaga lume.

Sosirea de jocuri de bingo online a făcut chiar mai uşor să se bucure de experienţa atemporal de marcarea de pe numerele de pe carduri de bingo. Afla tot ce trebuie să știți pentru a juca bingo cu Paddy Power!

Bingo online in romania 2020

Trebuie să fie foarte puțini oameni pe Pământ care nu au auzit niciodată de bingo. Majoritatea oamenilor au deja o idee corectă despre cum funcționează. Cu toate acestea, înainte de a intra într-o sală de bingo pentru a juca online, este o idee bună să vă asigurați că știți exact despre ce este vorba.

Acesta este modul în care funcționează jocurile de bingo
Ca majoritatea jocurilor noastre preferate, ideea din spatele bingo este incredibil de simplă. Fiecare jucător achiziționează una sau mai multe cărți de bingo. Cardurile au fiecare o serie unică de numere pe ele, stabilite într-o grilă. Numerele sunt apoi chemat la întâmplare. Atunci când se numește un număr care este pe cardul dvs., îl puteți trece.

Cât durează o sesiune de bingo?

Scopul jocului este de a câștiga premiul principal de a fi prima persoană care trece de pe toate numerele de pe un card; acest lucru este legendarul full house. Când se întâmplă acest lucru, strigați fericit “Bingo!”Sau” Casa!” Screaming este opțională. De obicei, puteți câștiga, de asemenea, un premiu mai mic prin completarea o linie completă sau două pe card.

Cum să găsiți cel mai bun loc ca să jucați online

Cele mai populare variante de bingo?

Unul dintre primele lucruri pe care le veți observa este marea varietate de tipuri de jocuri de bingo online, puteți alege cu Paddy Power. Nu contează cum vă place să joace, veți găsi o cale care ti se potriveste până la un tee.

 • Masiv plăcută 90-Ball Bingo
  Dacă jucați bingo cu bile 90, atunci numerele se ridică la – ați ghicit – 90. În acest caz, cărțile au nouă coloane și trei rânduri pe ele. Puteți câștiga, de obicei, prin completarea fie o linie, două linii sau o casă plină.

Aceasta este, probabil, încă cel mai popular tip de joc de bingo în jurul valorii de. Este un masiv plăcută, absorbind tip de joc care manivele până nivelurile de tensiune cu fiecare număr nou, care este chemat afară.

 • Rapid și interesant 75-Ball Bingo
  Cu bingo 75-ball, numerele rula de la unu la 75. Cărțile fiecărui jucător sunt prezentate cu cinci coloane și cinci rânduri, deși pătratul care este palmă-bang în mijloc este păstrat liber. Aceasta înseamnă că trebuie să obțineți 24 de numere pentru o casă completă.

Aceasta este o altă variantă de bingo clasic, care are milioane de fani. Este un tip rapid și interesant de joc, care oferă un mod genial de a adăuga foarte ușor ceva special pentru orice zi.

 • Bate bancherul cu Deal or No Deal Bingo
  Dacă te-a iubit emisiunea TV, atunci nu va dori să pierdeți jocul de bingo bazat pe ea! Deal or No Deal Bingo se bazează pe 90 de reguli de bingo cu bile, dar are câteva elemente suplimentare care o fac să iasă în evidență din mulțime.

Există patru premii care pot fi câștigate aici: o singură linie, două linii, full house și caracteristica specială Deal or No Deal. Dacă este ziua ta norocoasă și veți obține o casă plină, vi se va oferi o înțelegere de către bancher. Vei stick cu premiul existent sau de a face o afacere?

 • Jocuri de bingo Jackpot pentru premii enorme
  Visezi de a câștiga un premiu de bingo care suflă mintea ta? Dacă doriți să urmăriți cerul, atunci jocurile de bingo cu jackpot vă oferă cea mai bună șansă de a câștiga o mulțime de bani minunați.

Bonusuri bingo promotii

Cele mai multe jocuri au un singur premiu linie și un premiu full house. Alții adaugă o plată pentru obținerea a două linii sau pentru deblocarea unor bonusuri speciale de bingo. Înainte de a începe să jucați jocuri de bingo, este logic să citiți ce premii sunt oferite.

Jocuri de bingo pentru bani reali vs. joc pentru distracție
Aţi putea fi indecişi despre cum cel mai bun pentru a începe. Ar trebui să jucați jocuri de bingo cu bani reali sau pur și simplu o fac pentru distracție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *